نویسندگان

با این 6 سبزی کمتر شناخته شده آشنا شوید

نویسنده : abdolnabi solimani    |   تاریخ : شنبه 11 دی 1395 01:30 بعد از ظهر

سبزیجات زیادی وجود دارد که در برخی مناطق جهان وجود دارند و در برخی مناطق دیگر یافت نمی شوند. تمام این سبزیجات خواص خود را دارند. اگر می خواهید با 6 سبزی کمتر شناخته شده آشنا شوید این مطلب را مطالعه کنید.

بخش تغذیه و آشپزی مجله خبری ایران مطلب

برخی از سبزیجاتی که در ادامه از آن ها نام می بریم شاید برای ما کاملا ناشناخته باشند؛ اما برخی از کاربران ما که در خارج از کشور زندگی می کنند، از آن ها به صورت روزانه استفاده کنند. به هر حال شناخت این سبزیجات و دانستن کمی از خواص آن ها خالی از لطف نیست، با ما همراه باشید.

کلم بوک چوی

بوک چوی یک کلم شرقی است که در واقع نسخه چینی اسفناج است. این سبزی از اسفناج بهتر است، له نمی شود و حالت ترد خود را حفظ می کند. بوک چوی برای تهیه سس سویا استفاده می شود. این سبزی را خرد کرده و با اندکی روغن بادام زمینی و سس سویا تفت می دهند یا اینکه آن را در سوپ سبزیجات می ریزند.

کلم بوک چوی

رازیانه

رازیانه طعم کمابیش شیرینی دارد. برگ های آن مانند شوید بوده و برای خوش طعم شدن سوپ و آش استفاده می شود. بخش غده ای آن نیز به صورت خام در سالاد و برای تهیه خورش ها، سوپ ها و غیره استفاده می شود.

رازیانه

هیکاما یا سیب زمینی مکزیکی

هیکاما که به سیب زمینی مکزیکی نیز شهرت دارد یک سبزی غده ای مانند سیب زمینی است. هیکاما به صورت پخته شده، در سوپ، خورش یا سالادها استفاده می شود. این سیب زمینی مفید و پرخاصیت است.

هیکاما

کلم قمری یا کلم سنگ

این سبزی نیز از خانواده شلغم است و در ایران کمابیش شناخته شده است. از این کلم به صورت خام، آب پز یا بخارپز استفاده می شود. تهیه آن در ماکروویو نیز ممکن است. کلم قمری را در آش می ریزند و ترکیب آن با سیب زمینی نیز خوشمزه است.

کلم سنگ

چایوت

چایوت بومی آمریکای لاتین است و به نام های مختلفی از جمله گلابی علفی نیز شناخته می شود. چون ظاهر آن شبیه گلابی است. این سبزی-میوه طعم ملایمی دارد که تا حدودی شبیه کدو است. نیازی به گرفتن پوست این نوع گلابی نیست و هسته داخل آن نیز خوراکی هستند. چایوت را به صورت مکعبی خرد کرده و با یک چهارم لیوان به مدت 8 دقیقه می پزند. این سبزی ارزش غذایی بالایی دارند و طعم آن مطلوب است.

چایوت

آندیو یا کاسنی فرنگی

آندیو طعم ملایم و اندکی تلخ دارد و غنی از فیبر، آهن و پتاسیم است. از آندیو در تهیه سالادها استفاده می شود. تصویر این سبزی هم در ابتدای متن آمده است.



برچسب ها:با این 6 سبزی کمتر شناخته شده آشنا شوید,
   |   دیدگاه ها ()

پنجشنبه 24 فروردین 1396 11:52 بعد از ظهر
Hey! I know this is kind of off topic but I was wondering if you knew
where I could locate a captcha plugin for my comment form?
I'm using the same blog platform as yours and I'm having trouble finding one?
Thanks a lot!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر

جستجو

تبلیغات

محل تبلیغات متنی شما

تبلیغات در این جا ماهانه 5000 تومان

محل تبلیغات متنی شما

تبلیغات در این جا ماهانه 5000 تومان

محل تبلیغات متنی شما

تبلیغات در این جا ماهانه 5000 تومان

محل تبلیغات متنی شما

تبلیغات در این جا ماهانه 5000 تومان

محل تبلیغات متنی شما

تبلیغات در این جا ماهانه 5000 تومان

نظرسنجی

نظر شما در مورد سایت مجله خبری ایران مطلب چیست؟







آمار وبلاگ

  • کل بازدید:
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

ابزارک ها

Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net

جدول لیگ برتر

آپلود عکسابزار اوقات شرعی


ترجمه سایت به زبان های زنده دنیا

آپلود عکسابزار مترجم سایت و وبلاگ

ابزار نمایش افراد آنلاین

ابزار نمایش افراد آنلاین سایت و وبلاگ

گالری تصاویر: برای بزرگ نمایی روی تصاویر کلیک کنید

زندگی خانواده ایرانی